2019 Érdi Nyitnikék

A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK)
 szervezésében megrendezésre kerülő

„VI. ÉRDI NYITNIKÉK” – Tavaszi Vásár és Kiállítás

2019. május 10 - 12.

Érd Aréna - 2030 Érd, Velencei út 39-41.

Jelentkezési határidő: 2019. március 31.

Nyitva tartás:

május 10-én (péntek):     12.00-től 18.00 óráig
május 11-én (szombat):   10.00-től 18.00 óráig
május 12-én (vasárnap): 10.00-től 18.00 óráig

Az árusítás, kiállítási hely jellemzői:

 • Elhelyezés: a csarnoképületen belül kialakított standokon és az épületen kívüli szabadtéren kialakított területen.
 • 4 m2-es, ingyenesen igényelhető stand: 2x2 méter alapterületű, melynek hátfala 2 x 2,5 méter magas, a két oldalsó eleme 1x1 méteres oldallap, a hozzátartozó terület a szőnyegen jelölve.
 • 8 m2-es, bérelhető standok: 4x2 méter alapterületű, 2,5 méter magas hátlappal és oldallapokkal határolt terület, áramvételi lehetőséggel ellátva, három napra 75.000,- Ft + Áfa bérleti díj megfizetésével.
 • Kültéri szabadterületen, a kiállítókkal egyeztetett méretű, ingyenesen igényelhető kiállítói terület: a kijelölt területen a kiállító által felállított és berendezett standokon, a vendéglátói büfésor mellett.
 • Büfésoron bérleti díj megfizetésével, a szervezővel történt egyedi megállapodás alapján kijelölt terület, a büfé jelleggel élelmiszert, italféleséget árusítók számára.
 • Áramvételi lehetőség: jelentkezési lapon jelzett igény esetén a három napra összesen bruttó 6.000,- Ft hozzájárulási díj megfizetése ellenében biztosított azok számára, akiknek a központi világításon túl, egyedi áramvételi forrásra van szükségük.
 • Reklámfelület bérlése: a kiállítás területén reklámozásra alkalmas felületek bérelhetők 25.000,- Ft-tól 50.000,- Ft értékben. Igényüket a jelentkezési lapon jelölhetik be, a részletekről a szervezők tájékoztatást adnak.
 • Standok berendezése: a standokat berendezés nélkül bocsátjuk rendelkezésre, a kiállítók önállóan, saját berendezési tárgyaikkal alakítják ki standjukat.

Felhívjuk az élelmiszert és italféleségeket árusítók figyelmét, hogy a tevékenységüket büfé jelleggel végzők számára - akik vásárlóikat jellemzően helyben fogyasztással szolgálják ki – a vásáron való részvételt bérleti díj megfizetésével tudjuk biztosítani. A bérleti díj mértéke a terméktől, tevékenységtől függően eltérő, egyedi megállapodás szerinti.

A fentiekben részletezett különböző igényeket (áram, nagyobb terület bérlése, külső helyszín, stb.) a jelentkezési lapon külön-külön jelölni, jelezni szükséges!

A kiállítói standok mellett:

 • színpad kerül kialakításra kulturális műsorok, bemutatók, nyereménysorsolások számára,
 • az ünnepélyes megnyitót követően divatbemutatót tartunk, 
 • szakmai fórumok lesznek látogathatók,
 • kozmetikai- és fodrászbemutató megrendezését tervezzük, 
 • kézműves foglalkozásokkal, sportbemutatókkal, szabadtéri játékokkal színesítjük a programot,
 • kétnapos nemzetközi petanque versenyt szervezünk, melyet a nézők is megtekinthetnek, 
 • nyolcadik alkalommal, ünnepélyes keretek között kerül átadásra a „Korrekt Partner” díj, melyre a vállalkozások március végéig pályázhatnak.

Kiállítók kapcsolati listája:

vállalkozás, termék, tevékenység, reklámozása mellett lehetőséget biztosít a kiállítók egymással való kapcsolattartására. A listán a jelentkezési lapon kitöltött adatok közül az alábbiak szerepelnek:

 • vállalkozás megnevezése,
 • résztvevő / kapcsolattartó neve (opcionális),
 • weboldal címe,
 • telefonszám (opcionális),
 • e-mail cím,
 • tevékenység leírása.

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon nyilatkozni szíveskedjen a listán való részvételi szándékáról, továbbá a „tevékenység leírása” rovat kitöltésekor ügyeljen a széles körű megjelentetésre alkalmas adatok, információk közlésére.

Érkezés, berendezkedés, távozás, nyereménysorsolás:

május 10-én (pénteken) a kiállítók 8.00 órától 12.00 óráig rendezhetik be a számukra kijelölt standokat. 12.00 órakor „csendes nyitás” a látogatók számára, az ünnepélyes megnyitó 16.30 órakor kezdődik, melyet zenés színpadi műsor követ, ismert előadók közreműködésével. A kiállítást 18.00 órakor zárjuk.

május 11-én (szombaton) 10.00 órától 19.00 óráig tart nyitva a vásár. A kiállítók 9.00 órától érkezhetnek a standjukhoz.

május 12-én (vasárnap) 10.00 órától 18.00 óráig tart nyitva a vásár. A kiállítók 9.00 órától érkezhetnek a standjukhoz. 

Felhívjuk a kiállítók szíves figyelmét, hogy a zárást megelőzően nem bonthatják le a standjuk berendezését, nem kezdhetik meg az áruk és kellékek pakolását! A kiállítóként való részvétel kötelező feltétele, hogy mindhárom napon, a vásár nyitva tartásának teljes időtartama alatt a látogatókat fogadniuk kell! A standok bontását, áruk, kellékek elszállítását naponta a zárást követően, a végleges bontást vasárnap 18.00 órától végezhetik.

Az e téren szerzett tapasztalatok miatt a jelentkezési lapon tett nyilatkozattételt kibővítettük.

látogatottság növelése érdekében nyereménysorsolásokat és tombolahúzást tartunk. Minden belépő ingyenes nyereményszelvényt kap, melyeket a szabadtéri kiállítóknál elhelyezett dobozban gyűjtünk. A bedobott szelvények közül naponta kétszer sorsolunk nyerteseket, és a kiállítók által önkéntesen felajánlott  nyereménycsomagokat adjuk át. Tombolahúzást a szombaton értékesített szelvényekből, a zárást megelőzően tartunk. A nyereménysorsoláskor és tombolahúzáskor kiosztott ajándékcsomag amellett, hogy ösztönzi a látogatókat a háromnapos látogatásra, remek lehetőség a csomagot felajánló vállalkozás reklámozására. Ezért a csomagokba érdemes reklámanyagot elhelyezni, elérhetőséget is tartalmazó cégismertetőt. Amennyiben nyeremény felajánlásával hozzájárulnak a sorsoláshoz, az űrlapon erre vonatkozóan is szíveskedjenek nyilatkozni. 

A jelentkezéshez szükséges tudnivalók:

A tájékoztató figyelmes elolvasását követően a jelentkezési lapot töltse ki, ügyelve arra, hogy a csillaggal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tud továbblépni. A „Küldés” gombra kattintva küldje el az űrlapot.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak az aláírással ellátott jelentkezési lapot tudjuk hivatalos jelentkezésnek tekinteni! 

A jelentkezési határidő leteltét követő néhány napon belül minden jelentkezővel - a jelentkezési lapon feltüntetett e-mail címen - felvesszük a kapcsolatot és tájékoztatjuk az eredményről. 

Fontos tudnivaló: amennyiben vállalkozó, vagy kamarai tag a kiállításra jelentkező, a kiállításon való részvételének feltétele, hogy regisztrációs díjtartozása, vagy kamarai tagdíj tartozása ne legyen! Érdemes ellenőrizni, hogy a jelentkezés beérkezésekor ne legyen hátralékuk!

Mi az Ön további teendője? Kitölteni a jelentkezési lapot, elküldeni, az e-mail címére visszaérkező PDF formátumot kinyomtatni, aláírni és visszaküldeni, majd terméke, szolgáltatása felsorakoztatása mellett ötleteivel felvértezve készülni a kiállításra, s ismeretségi körében reklámozva a kiállítást, minél több látogatót invitálni. Ne feledje: az Ön látogatói a kiállító társai számára is vendégek, vagy vásárlók, mint ahogy a kiállítótársai által toborzott látogatók Önnek is partnerei lehetnek!

A kiállítással kapcsolatos kérdéssel dr. Kupcsokné Polyák Ágneshez, a vásár főszervezőjéhez fordulhatnak a polyak.agi@pmkik.hu, vagy az erdinyitnikek@pmkik.hu e-mail címen.

Szeretettel várjuk jelentkezését!

Jelentkezéshez kattintson ide