2017 Érdi Nyitnikék - Kiállítói lista

Vállalkozás Tevékenység
Abonit Bt. Adószakértés, könyvvizsgálat, adójogi képviselet, felső szintű vezetői helyettesítés, válságmenedzselés, vállalkozásfejlesztés, adóoptimalizálás, adójogi és közigazgatási beadványok elkészítése, ügyviteli tanácsadás
Angry Cat Kft. Óvodásoknak és kisiskolásoknak szánt saját kiadású mesekönyvek, saját készítésű mesefüzetek, foglalkoztató füzetek, saját figurákkal díszített saját készítésű bögrék.
Angyalka Kézműves kézműves szappanok levendulával töltött játékok
Aqua-Keszi Kft Díszállatok, hüllők, terráriumok, kutya-macska felszerelések, játékok
Arculatműhely Bt. - RAJZSZÖG POP ART BOX Érdi RAJZSZÖG Kreatív Terápiás Alkotóműhely tanárai (Ipar- és képzőművészek) által tervezett és gyártott: könyvek, vázlatfüzetek, tolltartók, iskolai füzetek, jegyzetek, bögrék. Minden darab egyedi tervezésű, kézzel készített munka. Mi az a RAJZSZÖG Kreatív Terápiás Alkotóműhely és nyári rajztábor? A rajziskola és rajztábor több mint tíz éve működik Érden, a Parkvárosban. Szeptembertől májusig összesen hat csoportban tanítunk képző- és iparművészetet felmenő rendszerben, 5-20 éves korosztály számára. Az Alkotóműhely egyedülálló felépítését a és sikerét a rajz-festészet-kreatív feladatok és a művészetterápia összekapcsolása adja. A kurzusok létszáma megendegdi a személyre szabott szakmai oktatást, így mindenki saját ütemében fejlődik. Tanáraink felkészült művésztanárok, aki a saját szakterületükön kiemelkedő kreatív alkotók. Nyári rajztáborainkban minden héten különböző művészeti stilustokat, irányzatokat dolgozunk fel a graffititől az animáción keresztül a klasszikus festészet és grafikáig. Mi az A RAJZSZÖG POP ART BOX? Érdi RAJZSZÖG Kreatív Terápiás Alkotóműhely tanárai (Ipar- és képzőművészek) által tervezett és gyártott: könyvek, vázlatfüzetek, tolltartók, ecsettartók, iskolai füzetek, jegyzetek, bögrék. Minden darab egyedi tervezésű és kivitelezésű, kézzel készített munka.
Autosotob Marketing Kft ajándéktárgyak
Bacsóné Jakab Angéla Henna/ Mehndi festés Testfestés, henna porból készítette pasztából. Henna paszta felvitele kézre, karra . A paszta kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, mely felvitel után megszínezi és díszíti a testet. Egy ékszer viselőjének.
Báli Péter E.V. Alapfokú művészeti oktatás, egyéb tanfolyami oktatás, humán kutatás, fejlesztés (problémamegoldó gondolkodás fejlesztése: ElasztIQs Iskola, LogIQs GrafIQs) Kitelepülő tehetséggondozó, fejlesztő programok.
Bálintné Pásztor Julianna Biológiai életkor mérés . Életmód tanácsadás . MORINDA termékek bemutatása / Tahitian Noni Juice , MAX , Body Balance krém , Glükózamin . /
Barbibutik Barbi ruha készítő csomagok (a csomagok tartalma: barbie ruha szabásmina, varrásleírás, textil anyag, tépőzár) Hajbavalók kislányoknak: hajpánt, hajráf, hajcsat, hajgumi, hajcsat tartó Textilből készült kulcstartók, neszeszerek
Bauplaza Kft Meg kívánjuk jeleníteni az alábbi tevékenységeinket: - építőanyagok és festékek kereskedelme - belföldi és nemzetközi áruszállítás - teherautó alkatrészbolt és szerviz https://www.youtube.com/watch?v=VWHWovIfaQE&t
Beer Board Kft. Cseh prémium kézműves sörök importálásával foglalkozunk, üveges és csapolt kiszerelésben egyaránt. Csapolt és üveges sörökből álló széles választékával kívánunk megjelenni. Helyben történő fogyasztásra és elviteles formában is szeretnénk a szabadtéren kialakított büfésoron árusítani.
Bell éxer Kristályokból, üveggyöngyökből és ásványokból készült ékszerek, és ezekkel díszített tárgyak, ezoterikus segítség, tesztek. Egyedi kivitelezés, különleges tárgyak. Megjegyzés: Szeretném kérni, hogy idén is Szégner Zoltán és Forgács Fanni legyenek a szomszédaim. Köszönöm!
Bibok Pincészet Kft Bibok Pincészet Kft a saját termelésű borait szeretné árusítani.
Bilig és Társa Szolgáltató Kft. Cégünk jogosítvány megszerzésében A,B,C,E kategóriákkal és GKI, ADR, targoncavezető OKJ-s, földmunka OKJ-s, emelőgép OKJ-s képzésekkel foglalkozik. Cégünk országos vizsgaközpont.
Borsos Imre Autódarus Vállalkozó Az elmúlt évhez hasonlóan, a parkoló egy részén vennénk igénybe egy teherautónyi (kb. 4 db személyautó parkoló) helyet, ahol egy 18 méter magas darut állítanánk ki. Gyakorlatilag mindenben az elmúlt évet ismételnénk meg, ugyan azokkal a feltételekkel.
Börzsöny 939 Kft 100%-os gyümölcslevek! cukor tartósítószer és egyéb adalékanyagoktól mentesen! Bag in box csomagolásban 5l-es és 3 l-es kiszerelésben Almalé, pirosribiszkelé-almalé, feketeribiszkelé-almalé, feketebodzalé-almalé. céklalé-almalé. Hozzáadott anyagot nem tartalmaznak. Csak a gyümölcs!
Bperfect Kft. Az érdi nyelviskola 2010 szeptemberében kezdte meg működését. A nyelviskola Érden a városközpontban, könnyen megközelíthető helyen, közvetlenül a Stop.Shop-pal szemben található, parkolási lehetőséget is biztosítva. Jogosítvánnyal nem rendelkező diákjaink számára is Érd-Alsó, Érd-Felső vasútállomás, valamint Érd Autóbusz-pályaudvar is karnyújtásnyira található a nyelviskola bejáratától. A nyelviskola Érden biztosít lehetőséget több nyelv elsajátítására a város vonzáskörzetében - főleg Tárnokon, Sóskúton, Diósdon, Százhalombattán - lakóknak is. Az érdi nyelviskola angol és német nyelvek oktatását kínálja magánórák vagy csoportos nyelvi foglalkozások keretében. Az általános nyelvtanfolyamok mellett folyamatosan indítunk nyelvvizsgára, érettségire, illetve szaknyelvi vizsgára felkészítő tanfolyamokat (gazdasági, turizmus, vendéglátás) is. Továbbá ha valakinek korrepetálásra van szüksége az adott nyelvek egyikéből, abban is állunk rendelkezésre. A céges oktatást az évek folyamán szintén fejlesztettük, így már több nagy partnerrel is együtt dolgozunk. A kiállításon szeretnénk az érdi lakosokat tájékoztatni a lehetőségeikről a nyelvtanulás terén és ingyenes szintfelmérés és tanácsadásra is lehetőséget nyújtunk. Újdonság, hogy az iskolánk tavasztól megszerzi a nyelvvizsga központ státuszt így az érdiek angol nyelvből a városunkban is nyelvvizsgát tehetnek.
Buda Expo Kft Kézműves natúr szappanok.
Capital' 97 Kft Most Akciósan a 25 perces SCIO Biorezonenciás kezelést 2.000Ft-ért kipróbálhatja 5.000,-Ft helyett Mi történik a Biorezonenciás felmérés és rövid kezelés során? Megtalálja a főbb rizikófaktorokat. Feltérképezi a szervezet aktuális vitamin, ásványi anyag ellátottságát. A testben kialakult eltérésekre fény derülhet, ilyenek lehetnek: cukorbetegség, magas vérnyomás, emésztési - felszívódási zavarok, autóimmun betegség, ekcéma, bőrproblémák rejtett gyulladások, allergiák:(glutén allergia, tejérzékenység stb.) ízületi gyulladások, mozgásszervi problémák, gerincbántalmak vírusok (herpesz stb.) baktériumok (helicobacter stb.) és gombás megbetegedések, alvási nehézségek, krónikus fáradság, memóriazavarok. Három különböző teszt elkészítésével megtalálhatók a szervezetben lévő elakadások, melyek feloldásával a szervezet képes önmaga helyreállítását megkezdeni. A konzultáció során kitérünk a kezelési lehetőségekre.
Christina's Creation - Szalai Krisztina Kézzel készített gyöngyékszerek, divatékszerek
Consilior Kft Salli ergonomikus, gerinckímélő nyeregszékek; Humantool Saddle nyereg alakú, gerinc tornásztató ülőpárna; Humantool Pilot Spot deréktámasz; BackGym tartásjavító rugalmas hátpánt;
CPS Studió Bt Csillámtetoválás, arcfestés a kivitt tevékenység a rendezvényre. Kisvállalkozásunk új irányvonala csak az első lépés a gyerekek szórakoztatása és edukálása terén. Társam koraszülöttekkel és kisgyermekekkel foglalkozik a mindennapokban és ez a vonal csak az első lépés a csillogó gyermekszemek felé. Most készítjük egészséges étkezés Játékkertünket, melyben furfangos és érdekes játékok során juthatnak egyszerű és kellő információhoz a zöldségek és gyümölcsök, magvak szükségességéről és jótékony hatásairól. A FiniFarm kezdeményezésünk remélhetőleg egy-két hónap múlva elérhető lesz a családi rendezvényeken. Szeretnénk ezen a rendezvényen megismertetni magunkat az ottani közösséggel, hogy mikor legközelebb az edukáló anyaggal jelentkezünk, akkor már ismerősként köszönthessük a gyerekeket.
Csát Miklós őstermelő A Miki-Chili'n kézműves, őstermelői chilipaprika, amely itt érden, házilag lett kifejlesztve. A Dél-Amerikából származó, saját termesztésű, 850.000-1.200.000 SHU erősségű, "Naga Morich" nyers, darált chilipaprika és magyar, válogatott édesnemes Kápia paprika nyers, darált, csak sóval tartósított keveréke. A kézműves úton előállított Miki-Chili'n krém és szósz keverék 200 gr. töltősúlyú üveg és 220 ml. töltősúlyú palack kiszerelésekben készül. Csípőssége recept szerint egy 10-es skálán (amelynél az 1 szint cca. az "erős pista" megfelelője) 1-9-ig terjed, de egy-egy termék a skála szerint akár 20-300-szor csípősebb az 1 szintnél. A recept rendkívüli csípőssége és egyedi íze mellett, egyedülálló különlegessége, hogy - úgymond - nincs utóhatása, ezért is a szlogenje: "Csak egyszer csípek, de azt élvezed!"
Csontos Gábor EV Cukorvirág és egyéb kézzel készült dekorációk
Csuka Zoltán Városi Könyvtár Könyvtár
D-VAS Kft. / KID CAR Közlekedésre Nevelés / KID CAR Közlekedésre Nevelési Program Alapvető közlekedési ismeretek elsajátítása, játékos formában- speciális gyermekeknek készült - elektromos autóval. A rendezvény ideje alatt egy felépített pályán a gyermekek megtapasztalhatják a vezetés élményét, oktatók felügyeletével, a KRESZ szabályainak betartásával. Mindezt kültéri helyszínen a kisautók mozgatásához megfelelő, elkerített területen.
Debrei Sándor, egyéni vállakozó Csapolt és üveges kézműves sörök kÍnálata, kültéri kiállítóként az előző évi feltételekkel szívesen részt veszünk
Demeter Andrea - Harmatrózsa Textilvirág Textilből készült textilvirág ékszerek. Kitűzők, csatok, hajpántok, nyakékek, karkötők, függöny- és kalapdíszek, faliképek. Gyöngyékszerek. Steampunk ékszerek.
Díva Virág Kft. Dísznövény - orchidea. Kellékek - cserép, föld, tápszer. Virág dekoráció. A kiállítási területen esküvői hangulatot szeretnénk készíteni. (amit pluszba szeretnék igényelni 3 x 2 m2-t).
Dunarét Kft. 100%-os gyümölcs és zöldség levek, pálinkák. A gyümőlcs és zöldség levek kizárólag Magyar Termelők gondosan válogatott gyümőlcseiből és zöldségeiből készülnek. Minden összetevőt gondosan, kézzel válogatjuk és több fázisban tisztitjuk mielött préselésre kerül. Tartosságát a csomagolásnak és a hökezelésnek köszönheti, NEM tartalmaz mesterséges anyagokat ,ízfokozót,hozzáadott cukrot,tartósítószert,színezéket és vizet.
Dunavölgyi Zsuzsanna a.sz. r. magánszemély Saját készítésű textil táskák,mobiltokok,kiegészítők,lakástextil árusítása
ELMESZO Kft. TSM Ceramic Hővédő bevonat
Érd és Térsége Ipartestület Érd és Térsége Ipartestület
Érd Város Önkormányzata és Intézményei Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata
Érd Város Testvértelepülései Érd határon túli testvértelepüléseiről érkező kiállítók: 1. Ficsor Erika - Pythonbelts SZR, bőrdíszműves, régi mesterségek minősítéssel rendelkezik. 2. Dékány Zsuzsanna - szappan készítő, régi mesterségek minősítéssel rendelkezik 3. Torma Ferenc, Dabar, fő tevékenysége a famegmunkálás, régi mesterségek minősítéssel rendelkezik
Érdi Hungarikum Klub A Hungarikum mozgalom népszerűsítése, az Érdi értékek bemutatása, népszerűsítése a látogatóknak.
Éri Zsófia egyéni vállalkozó Spanyol magántanár, idősgondozás Egészséges táplálkozás kiegészítő termék forgalmazó
EXGI Kft. - MALL MINERVA Kereskedőház Olasz kézműves és bio termékek széles skálája kis- és nagykereskedelmi forgalmazással: - egyedi kézműves női- és férfi ruházat, papucsok - swarovski krisztállyal, gyöngyökkel díszített egyedi táskák, övek, sálak - női-, férfi- és gyerek órák - bio kozmetikumok és tisztítószerek - kézműves, tartósítószer és génmodifikált alapanyagmentes élelmiszerek: sütemények, szarvasgombás termékek, durum tészta, bergamott üdítők, borok - kávégépek, prémium minőségű kávé, zöldkávé
Fakarika Plusz Bt. Fából készült termékek, hat árucsoport: konyhai eszközök, dísztárgyak, használati tárgyak, játékok, egyházi faragások, fa gyökér szobrok.
Farkas István e.v. tevékenységünk a homokkép készítő gyerekfoglalkoztató, ahol figurás képet választanak a gyerekek, a szülőkkel együtt ezt , szépen, 10-15 perc alatt, apránként a felső papírréteg leemelése után a természetes alapanyagú színes homokkal kiszínezik. A képet a gyerekek haza viszik szobájukat díszítik vele..Ajánljuk: fesztiválok , rendezvények, céges családi napok , falunapok. , vásárok expók,iskolai és óvodai rendezvényekre
Feketéné Mádai Orsolya egyéni vállalkozó Guruló pónikat kínálunk bérbeadásra gyermekek részére.
FLAKON préselt fokhagyma
Forgács Fanni e.v. Textilművesként egyedi textil ajándéktárgyakat, használati tárgyakat és dísztárgyakat készítek szeretettel. Két dolog biztos megtalálható a munkáimban, a szívem és a lelkem. Köszönöm, ha idén is részt vehetek ezen az érdi, jeles rendezvényen, mindig nagyon jól érzem magam. :)
Frost Ildikó E.V. Jógaoktató vagyok, szeretném az óráimat népszerűsíteni. Ezenkívül gyerekeknek szoktam kézműves foglalkozásokat tartani, selyemfestéssel is foglalkozom. Egyedi megrendelésre, kézzel festem, 100% hernyóselyemre a termékeimet. Ezeket szeretném reklámozni, és selyemmandala festő kézműves foglalkozást tartani a helyszínen, ezzel is reklámozva tevékenységemet, színesítve a programot!
Frutta Porta Kft ICE N GO jégdesszert.Leginkább a gyerekek kedvence,de mostanra már a felnőttek körében is kedvelt termék.Hűsitő,izletes kis kerek alakú bogyócskák,amit tálkákban kiskanállal lehet fogyasztani.8 izben kapható,amit speciális erre kifejlesztett hütőből értékesitünk. Magyar Termék, Siófoki központú.Köszőnettel Durmics Erika
Gergics Róbert kisadózó - CHILION Prémium minőségű chili szószok, chili őrlemények, medvehagyma pesztó.
Glux Kft. Salazar kristálysók és kézműves fűszerkeverékek, kerámia örlőkben. Minőségi, adalékanyag mentes, 100%-ig természetes sók és zamatos fűszerek harmonikus keverékei. A keverékeket egytől egyig kézzel vegyítjük és töltjük a kerámia őrlőfejes darálókba. A természetes sót füstöljük, valamint különböző hús- és ételspecifikus kompozíciókat állítunk össze, a szárított fűszernövények hozzáadásával. A keverékeink közt megtalálható sáfrányos, szárnyas, lestyános, turbolyás, hal-rák és grill összeállítás is.
Gombásné Fitos Györgyi EV -Száraz, és selyemvirágos koszorúk, lakásdekorációk árusítása. -A Kőangyal bútorfestés, és virágkötészeti workshop programjainak népszerűsítése. (Jelentkezésem elfogadása esetén, kérném, hogy Pálvölgyi Margit-Varázsföld Alkotóház-mellé jelőljék ki standomat, kettőnk közötti válaszfalat kérem, ne építsék meg. Előre is köszönöm.)
Grube Kft. Szabadidős (outdoor) és vadászati ruházat és kiegészítők. Professzionális háztáji eszközök - fejsze, jutazsák, akáckaró, metszőolló, fűrész. Erdészet - Vadászat - Outdoor - Alpin - Vadháló
Gyöngymanufaktúra Kézműves Műhely A Gyöngymanufaktúra kis családi műhely, amely kézműves gyöngyékszerek és ajándéktárgyak készítésével foglalkozik. Nálunk nincs tömeggyártás, általában egy-egy darab készül mindenből. Éppen ezért nem rendelkezünk hatalmas árukészlettel sem. Minőségi gyöngyökből és alapanyagokból, sokféle technikával dolgozunk, így választékunk lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kézműves gyöngyékszert, vagy ajándéktárgyat. Büszkék vagyunk rá, hogy 2013. áprilisában a Praktikák Online Magazin Gyöngyfűzés oldalán a Gyöngymanufaktúra által készített nyaklánc megnyerte a Hónap Ékszere pályázatot. Vitorlás karkötőink kiállításra kerültek a Budapesti és a Londoni Boat Show-n. Boltunk nincs, értékesítési csatornának Facebook oldalunkat, valamint az Érdi és környékbeli rendezvényeket, fesztiválokat választottuk. Kínálatunk és meghívóink a Gyöngymanufaktúra Facebook oldalán megtekinthetőek. Elérhetőek vagyunk a gyongymanufaktura@gmail.com email címen.
Gyöngyössy Angéla a.sz. r. magánszemély Tartósítószer és mesterséges adalékok nélkül készült, erőszakmentes finomságok: zöldségkrémek, különleges lekvárok, csatnik, virág szörpök, krém parfümök. Cukormentes változatban is. (Üzlethelyiséggel rendelkező viszonteladót keresünk.)
Győri Zoltán kistermelő Válon, kistermelőként készítünk nagyon magas gyümölcs tartalommal, 80°-os nádcukorral szörpöket és lekvárokat, vagy cukor nélkül 100%-os kivitelezésben.Nagyon szép nap-holdas kivitelezésben.
Győz-Ed Bt. Kézműves, míves mézeskalácsok (bármilyen alkalomra)
Halász Attila fafaragó, egyéni vállalkozó A kiállításra kisebb faragásokkal, egyedi készítésű fa tárgyakkal, termékekkel szeretnék részt venni, mint: szalvéta tartó, mécses tartó, gyermek játékok (kirakó, kisautó), ékszertartó dobozok, faragott virágkarók, cserép díszek, kisplasztikák, domborművek, bortartók, faragott boros dugók, reneszánsz fali órák, családi címerek.
Hambalgó Ágnes e.v. /TarkaBarkaShop.hu/ - Kézműves fülbevalók, karkötők, nyakláncok, gyűrűk - Kézműves táskák textilből és textilbőrből - Egyszínű, sokszínű és mintás bőr övek - Kendők, színes harisnyák, ékszertartók - Nem kézműves, de kiváló minőségű (bizsu) ékszerek - Színes, egyedi, különleges, kisszériás termékek Termékeim mindegyike gondosan megválogatott, kiváló minőségű és jó ár/érték arányú termék Kínálatom a www.tarkabarkashop.hu weboldalon megtekinthető, ami folyamatosan bővül, március folyamán kerül fel rengeteg új termék, amit vinnék az Érdi Nyitnikék rendezvényére.
Hereditas Pannoniae Kft Kézműves textil táskák és kiegészítők, textil dekorációk.
Hopka Miklós e.v. Mobil játszóház ( kaland park) Szeretnék részt venni az érdinyitnikék program részeként ha lehetséges az 2016 évi területen mely 7mx8,5m köszönöm előre a lehetőséget.
Horváth Ajándék Kft Makett autók, sajá készítésű bögrék, saját készítésű kulcstartók. Cérna , bőr , fém ásvány karkötők, láncok. Neves rendszám. fa kardok ,nyilak, Helyigény :2méter
Hubert Parketta Kft laminált padló - Classen laminált padlókból összeállított saját 2017-es kollekció termékei, illetve faburkolatok és kiegészítők. Hatalmas színválaszték, prémium minőségű termékek.
IH-Text Kft Munkaruhák, pólók
JA-PAG s.r.o. természetes belek
Kardinal Gold Group Kft Frissen pörkölt kézműves kávé, csomagolt ill. főtt formában, 12 féle ízesített és 3 natúr kávékeverékből. Több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező pörkölőmesterünkkel, a világ legnépszerűbb Robusta és Arabica kávéiból, saját recept alapján összeállított egyedi kávékeverékeket készítünk, amelyek Dél-Amerika és Afrika legnagyobb múltra visszatekintő ültetvényeiről származnak.A lassú, lágy és nem utolsó sorban heti szintű pörkölésnek köszönhetően, a kávészemek különleges aromákban gazdag illóolajokat tartanak meg. Így valóban egyedi karakterű aromákat fedezhet fel kávéinkat fogyasztva. Kézzel csomagolt hengereinknek köszönhetően kávéja hónapokig friss marad, ugyanis felbontásuk után is légmentesen zárhatóak. A Baristar Coffee termékeit, olyan közönségnek készítjük, akik szeretik az igazán különleges kávézási élményeket, értékelik a hetente történő pörkölés frissességét, és a hazai kisüzemben termelt minőségi termékeket. Lehetőség szerint egy benti helyet szeretnénk.
KERFUVAR BT. Szín- és formafelismerést, térlátást. logikai gondolkodást fejlesztő játékok és családi társasjátékok óvodás és iskolás korú gyermekeknek.
Kis Viktória Orsolya EV. -Viki Moletti Butik Megfizethető divat és kényelem Plus Size Nőknek! Moletti felsők, ruhák és divatcikkek értékesítése! Manapság egyre nagyobb az igény a plus size női ruházat iránt, de a kínálat sajnos igen szegényes, főleg a megfizethető kategóriában. Vállalkozásom azért indult, hogy segítsek Neked is megfelelő darabokat találni, anélkül, hogy lejárnád érte a lábadat! "Üzletem" elérhető Facebook oldalaimon keresztül ( Viki Moletti Butik Facebook oldal és csoport) illetve minden hétvégén szombaton és vasárnap személyesen is találkozhatunk a 11.kerületi Budai Zsibvásár 10-11-es standjánál a Budaörsi úti Virágpiac területén! -Szeretettel várlak! Belső területen, egy standon szeretnék lenni az Amethyst 9 Style Kft -Törd a fejed kiállítóval!
Kisgépcentrum Kft. Gépkölcsönzés,( Építőipari és kerti gépek ) Értékesítés, ( Hitachi, Makita, Bosch, Metabo,Flex, Honda, Husqvarna, stb.. ) Szerviz ( Elektromos és benzines szerviz)
Kiskovács Ferenc őstermelő Herbateák: pátyi "5 Remény" családi teakeverék, és egyéb gyógynövény teakeverékek. A vásáron ingyenes tea kóstoltatást és ismertetőt nyújtunk az érdeklődőknek.
Koltai Katalin e.v. Saját készítésű üveg festett mandalák, képek, és az ezekhez kapcsoló egészséges életmód tanácsadás, biorezonancia mérés
Kopor Tihamér - Önálló író Saját kiadású, saját könyvek
KOV-PÉ KFT Ázsiai kézzel készített nadrágok és egyéb ruhanemük
KŐVÁRI és HOLLÓ Kft helyben sütött minifánk (helyben kevert vanilíás tészta gépi adagolás után olajban sütve, öntetekkel, porcukorral kínálva), valamint szintén helyben sütött spriál krumpli (megtisztított, bambusz pálcára spirálozott burgonya, fűszerekkel megszórva)
Kreativity Kft. Gravírozott fa ajándéktárgyak, kulcstartók, hűtőmágnesek, éremtartók, falmatricák, egyedi emblémázott pólók.
Kreátor Natural Kft. Ausztriában évtizedek óta gyártott természetes alapanyagú fa- és kőfelület kezelő szereket és ezekhez kapcsolódó ápoló-, és tisztítószereket forgalmazunk. A Natural olajok, viaszok, lazúrok és festékek segítenek az egészséges otthon és élhető lakótér megteremtésében. Széleskörű termékskálánk lehetővé teszi a különböző fa- és kőfelületek felületkezelését.
Kürcsi Kft Kürcsi őskalács - egyedi készítésű kürtőskalács, Rózsafánk
Lábodi Károly E.V. vadszalámik, kolbászok, kész sültek, tepertők, glutén-, laktóz- és adalékmentes szalámi (Búza Sándor termékek), házikenyér. 3x3 m-es sátorhelyen szabadtéri kiállítóként szeretnénk részt venni.
Lad-Bau Kft. 1. Hővisszanyerős légcserélő: Ez egy ellenáramú hővisszanyerős légcserélő berendezés. Az állandó friss levegőt biztosító szellőzőrendszer akkor tud gazdaságosan üzemelni, ha csak az elhasznált levegőt fújjuk ki, a benne lévő meleget meg tudjuk őrizni. A hővisszanyerős szellőzőrendszer képes a kimenő meleg levegő hőjével a bejövő friss levegőt hatékonyan melegíteni, így a folyamatos szellőztetés nem jár számottevő hőveszteséggel. A lakáson belül az elszívás a vizes helyiségekből történik, ahol gyorsan elhasználódik a levegő. A friss levegő befújása a lakott terekbe történik, így a lakásban kialakul egy lassú légáramlat a konyha, WC, fürdőszoba felé, amely nem engedi a kellemetlen szagok kijutását a lakott részekre. A beáramló friss levegő por- és pollenszűrőn halad keresztül, megelőzve a gyakori takarítást és allergiás panaszokat. A ventillátorokat úgy szabályozzuk, hogy a lakásban kicsit magasabb legyen a légnyomás, mint a kültéren. Ezért, ha kinyitjuk az ajtót, a bent lévő levegő áramlik ki, megelőzve ezzel a kinti por bejutását. Az állandó működés úgy biztosít folyamatos friss levegőt otthonunkban, hogy közben teljesen zaj- és huzatmentes. 2. THERMOTUS CELLULÓZ SZIGETELŐANYAG HASZNÁLATA ÉPÜLETEK HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉSÉRE A papír, mint szigetelőanyag: az anyag alapját rosttá darált újságpapír adja, amit bóraxszal és magnézium-szulfáttal keverünk. A cellulózrostok és a közöttük lévő levegő kiváló hőszigetelő képességet biztosítanak, a bórax tűzzel szemben ellenállóvá teszi, a magnézium-szulfát, vagy más néven keserűsó pedig távol tartja a rágcsálókat. Az így előállított szigetelőanyag nyugati országokban már közkedvelt, elterjedt, mivel több szempontból előnyösebb, mint a hagyományos társai. Miért? Hőhídmentes kivitelezés: Ömlesztve, speciális géppel, befúvásos technológiával kerül bedolgozásra. Így minden apró hézagot kitölt, még a legbonyolultabb épületszerkezetek esetén is tökéletes, hőhídmentes szigetelést biztosít. 3. KÖNNYŰSZERKEZETES PASSZÍVHÁZAK TERVEZÉSE, ÉPÍTÉSE Úgy gondoljuk, hogy eddigi tapasztalataink lehetővé teszik, hogy olyan otthont építsünk Önnek, amely a hagyományos házakhoz képest magasabb komfortérzetet biztosít, egészségesebb életkörülményeket teremt, valamint rendkívül alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik. MŰSZAKI PARAMÉTEREK Vastagon hőszigetelt, hőhídmentes szerkezetek - 50 cm cellulóz-szigetelés a mennyezeten: 0,08 W/m²K - 40 cm cellulóz-szigetelés a falakban: 0,1 W/m²K - 30 cm szigetelés az aljzatban: 0,12 W/m²K Állandó friss levegő - központi szellőztetőrendszer - hővisszanyerős légcserélő a gazdaságos üzemeltetéshez Gazdaságos hűtés-fűtés - központi, inverteres klímaberendezés alacsony energiafogyasztással - 5 kW hűtés-fűtés, 1,6 kW elektromos fogyasztással 50% vízfogyasztás megtakarítás - szürkevíz-rendszer a gazdaságos WC-öblítéshez Minimális fenntartási költség - 4 kW-os napelem-rendszer ad-vesz méréssel - LED-es világítás 4. Nanotechnológiás szigetelőanyag: Thermoglett - Az űrkutatásból származik, ma már a lakosság számára is elérhető - vékony, 1mm-es bevonat felér 10cm hagyományos szigetelőanyag tulajdonságával - lehetővé teszik olyan épületek szigetelését is, ami hagyományos anyagokkal nem oldható meg. A TSM Kerámia nanotechnológiás hőszigetelő anyag ajánlott alkalmazási területei: - panellakások belső szigetelése - lakások alatti pincemennyezetek szigetelése - műemlék jellegű épületek szigetelése - lapostetők szigetelése - családi házak homlokzatszigetelése - teraszok, nehezen hozzáférhető helyek szigetelése
Légrádiné Járai Ágnes E.V. - Járai Stúdió Egyedi tervezésű kézműves női ruhák festett filmnyomott ,pólók,sálak kiegészítők
Libnár Antalné Kaktusz és dísznövény Termelő Kaktuszok és pozsgás növények,évelő dísznövények.
Lizán Rudolfné Papírból készült egyedi, kézműves lakásdekoráció.
Luna En El Sol Kft Zsanna Manna Liszt tojás hozzáadott cukor nélküli édesség A Travian Kft melletti helyett szeretném kérni
Mag-Maxx Kft. Anyagcsere tipus mérés, ételérzékenység vizsgálat. Bio élelmiszerek értékesítés, pi víz kóstoltatás
Magalfém Kft. Szeretném bemutatni cégem által gyártott temékeinket:fém tömegcikkek,kozmetikai székek, masszázs ágy,közlekedési táblák, hintó. Valamint fémfelületkezelő technológiákat:krómozás ,hozganyzás,eloxálás, nikkelezés. Üdvözlettel :MAGALFÉM KFT
MagicAirGroup Kft. Illatosítóképek, melyek Margittai Adrien festő munkáinak másolatai. Utántöltő Illóolajok, az illatosítóképekhez. Lakásillatosító golyók, melyek kézzel festett üvegcsékben vannak elhelyezve. Festett üvegtermékek, óralapok. Margittai Adrien festett, rajzolt képei. Egyedi kézzel készült festett üveg valamint organikus ékszerek.
Magyar - Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara Magyar - Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara népszerűsítése, kapcsolatépítés a két ország vállalkozói között, tájékoztatás a magyar vállalkozók számára határon túli lehetőségekről, szlovák vállalkozások bemutató anyagának ismertetése, termék- és szolgáltatás ajánlás.
Magyar Földrajzi Múzeum Magyar Földrajzi Múzeum
Malomhegyi Mészkő Kft. Macska alom: Kiváló vízfelvevő és szagtalanító hatású vegyi adalékoktól mentes ásványi bentonit, (Cicus-Alom, Zebinett-M) Gritt: Mészpótló; takarmány kiegészítő vegyi anyagoktól mentes.puha mészkő.
MaNikol Kft húsipari segédanyagok
MASPOMA s.r.o. húsipari segédanyagok
Maya Szörpök KFT Édesapám által pörkölt kézműves technológiával kávé, csak csomagoltan, szemesen és darálva. Kiemelten az étcsokoládéban pörkölt kávé. Idéntől újdonság, itt lenne az első bemutatkozás: juhtejes szappanok, bio-öko minősítésben. FONTOS: GYŐRI ZOLTÁN kistermelő melletti helyet szeretnénk kérni, ő a férjem, könnyebb lenne egymás mellett lenni. Köszönettel.
Medúza Sport kft Búvár-tanfolyamok, búvártúrák: Alapfokú búvár képesítéstől (Open Water Diver) Divemaster szintig képezzük búvárainkat. Specialitások közül a NITROX tanfolyamot ajánljuk. A képzés a magyar UEF oktatási rendszer keretében történik. A nálunk szerzett minősítést a világ összes merülőhelyén elfogadják. Tanfolyamainkat Érden (Botond utca 21) a búvárközpontban, vagy igény esetén külső helyszinen (cégnél, családnál) is megtartjuk. TELEFON: 06-20-610-66-10 A végzett búvárokkal és családtagjaikkal a világ legszebb tájait, merülőhelyeit fedezzük fel. Büszke vagyok rá, hogy pályafutásom alatt (1976-óta) balesetmentesen oktatom és vezetem a búvárokat.
Mihálka Klára őstermelő - Cilu álma Kézműves szörp, lekvár, csatni és ételízesítő
Mindset Consulting Kft. 1 éve működő tanulócsportunkat szeretnénk megmutatni, hogy az alternatív oktatás iránt érdeklődők megismerhessenek minket. Általános iskolától az érettségéíg szeretnénk megadni a szabad, élményszintű tanulás lehetőségét. A Tanoda egész éves és 8-17 óráig rendelkezésére áll a tanulóknak, péntekenként pedig a legküönbözőbb helyekre kirándulunk, hogy a gyermekek megismerhessék a világot. Pedagógiai programunk része az egyénre szabott ütemezés, a projektmunka, nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, angol oktatásra és informatikai tudásra. Célunk, hogy mire gyermekeink leérettségiznek tisztában legyenek azzal, hogy mit szeretnek csinálni, miben jók és erre a tevékenységre akár egy saját vállalkozást is építhessenek.
Molnár Edit - adószámos magánszemély Saját fejlesztésű játék a Csoda kártya, és a hozzá tartozó Csodakártya Útmutató füzet, Az átadás feljegyzései Cd Ez egy rendkívül szórakoztató fejlesztőjáték, ami speciálisan az agyféltekék együttműködését javítja, ezzel pedig a felfogóképességet, a minden részletre kiterjedő figyelmet gyakoroltatja. Bemutatóval egybekötve szoktam árusítani, ezért lenne jobb, ha ha 2x2m-es helyem lenne, hogy jobban körül tudják állni a gyerekek. Bővebben www.csodakartya.hu honlapon vannak információk.
Molnár-Lévai Rita Saját tervezésű és készítésű, kézműves üvegékszerek. Amerikából és Muránóból érkezett, minőségi alapanyagokat használok ékszereim medáljaihoz. Egyedi ötletek, kérések alapján is vállalok ékszerkészítést.
Molnárné Ábrahám Ágnes kesztyűbábok, textilből készült játékok, ajándékok
Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért Hallássérültek Kreatív Csoportja által papírfonással, varrással, üvegfestéssel, különböző technikákkal, fonással készült ajándéktárgyak árusítása, valamint érzékenyítő foglalkozások bemutatása, gyerekekkel felnőttekkel újságpapír-fonás, hallássérültekkel együtt kreatív kézműveskedés, ami egyben érzékenyítés is. Jelnyelvi, szájról olvasási feladatok. A bevétel, adomány, amiből a hallássérülteknek a munkadíját fedezzük és eszközöket vásárolunk az alkotáshoz.
Nagy Edit E.V. - Ma'oma'o Natúrkozmetikumok Ma’oma’o Natúrkozmetikumokról röviden Ma’oma’o egy picike törökbálinti manufaktúra, ahol kizárólag növényi kivonatokból, olajokból és természetes hatóanyagokból készítünk natúrkozmetikumokat az általunk kifejlesztett technológia és receptúra révén, de a fő különlegességünk hogy mindezt tartósítószer mentesen. Ebből következik az egyediségünk, hogy olajokat és vizeket tartalmazó termékeink szavatossága mindösszesen 8 hét hűtőben tárolva, más szóval úgy kell vele bánni, mint egy friss étellel. A Ma’oma’o natúrkozmetikumok valóban rendkívül egészségesek és jót tesznek a bőrödnek, még a kisbabáinknak is ezt használjuk. Ezért mindig a megrendelést követően friss alapanyagokból frissen készítjük el, majd hűtve szállítjuk ki a kívánt termékeket. Természetesen ha piacra vagy kiállításra készülünk, közvetlenül előtte frissen legyártunk egy átlagos mennyiséget, amit szintén hűtve tárolunk és viszünk magunkkal, hogy a helyszínen is tudjunk kedveskedni a vásárlóinknak. Több éves fejlesztés eredményeként alkottunk meg az alaptestápolás öt fő elemét, amibe belesűrítettük a természet legjavát, csakis természetes összetevőkből. Ezen felül minden termékünknél törekedve még arra is, hogy az alapanyagok vegyszermentesek legyenek, biofarmokról, organikus termesztésekből vagy vad szedésből származzanak. A fő termékeink: Arcszérum, Testápoló, Dezodor, Ajakápoló és Szappan. További érdekes és hasznos információt a www.maomao.hu illetve a www.facebook.com/www.maomao.hu/ oldalon találtok. Vigyázzatok magatokra és éljetek egészségesen!
Nagy Mariann Egyedi tervezésű terítők, kispárnák, textiltáskák, nesseser, textil könyvborítók. Textilapplikációs és textilnyomásos technikával készült termékek (szoknyák, táskák, sálak) egyedi tervezésű mintákkal, és gyöngyből készült kiegészítők (nyakláncok). Lakástextil kreációk (díszpárnák) különféle formátumú alkotások (pl. henger, kör, virág, csiga) négyszögletes apllikált és patchwork technikával készültek.
Natago Sweet Kft. Gluténmentes lisztek, Gluténementes reggeliző pehely, kása, Gluténmentes kekszek, sütemények
Ninas-Aurum Kft. Gyógynövény kivonatok, gyógyteák, hidegen sajtolt olajok, illó olajok, kézzel festett selyem mandalák, saját készítésű ékszerek, henna festés, csillám tetoválás. Érdi üzletemben is szeretettel várom természetgyógyászként az érdeklődőket és vásárlókat
OKTATÓHÁZ Európai Szakközépiskola,Szakgimnázium és GImnázium Közoktatás: Gimnáziumi képzés, esti oktatás 1 és 2 év alatt.
OTP Pénzügyi Pont Kft. Szponzorként veszünk részt a kiállításon. OTP csoport termékek lakossági és vállalati ügyfél kiszolgálása személyesen.
PaedDr. Ján Füri - JUROB Kemping szolgáltatások a Garam folyó kozvetlen kozelébenn. Folyam evezes. csonakozas. PIZZA-PUB szolgáltatások vendégek számára. csónak és vizi tartozékok kolcsonzoje. ......
Pest Megyei Békéltető Testület Fogyasztói jogviták alternatív rendezésének népszerűsítése. Termék vagy szolgáltatás hibás teljesítésének rendezése békéltető testületi eljárásban.
Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara Kamarai alapszolgáltatások a kamarai nyilvántartásba bejegyzett gazdálkodó szervezet részére: a) tanácsadás gazdasági, pénzügyi, adózási, hitelhez jutási kérdésekben; b) üzleti partnerkeresés; c) pályázatfigyelés; d) vásárnaptár; e) vállalkozást érintő jogszabály változások, illetve azok magyarázatai. a., Tanácsadás: gazdasági, pénzügyi, adózási, hitelhez jutási kérdésekben A különböző tanácsadásokon kamaránk a vállalkozásokat olyan alapvető információval látja el, amelyekből ismereteket szerezhetnek a hazai és nemzetközi gazdaságról, piaci viszonyokról, különböző vállalkozási forrásokról, hiteltermékekről, adózási kérdésekről, pénzügyi lehetőségekről. Tájékoztatjuk a hozzánk forduló gazdálkodókat arról, hogy a tervezett fejlesztéseikhez és a vállalkozás lehetőségeihez leginkább mely hiteltermékek illeszthetők. Szakértők segítségével csoportos tanácsadásokat tartunk, melyekre egyszerre több vállalkozásnak is lehetőséget biztosítunk a részvételre, a meghirdetett időpontban, helyen, témakörben. b., Üzleti partnerkeresés: Hazai és nemzetközi viszonylatban értékesítési tevékenységet folytató, illetve folytatni kívánó gazdálkodók számára, kamaránk olyan információkkal látja el a gazdálkodó szervezeteket, melyek segítséget nyújtanak üzleti kapcsolataik kialakításában, bővítésében, támogatják az üzleti partnerkeresést. Üzleti partnerkeresés itthon: Üzlet@hálón c., Pályázatfigyelés d., Vásárnaptár A vásárnaptár tematikus rendben és helyszínek szerint is tartalmazza az országban rendezett vásárok és kiállítások idejét. A vásárnaptárban bárki vehet fel új vásárt, de az nem jeleik meg mindaddig, amíg az illetékes területi kamarai adminisztrátor jóvá nem hagyja. e., Vállalkozást érintő jogszabály változások, illetve azok magyarázatai A vállalkozásokat érintő jogszabály változások, illetve azok magyarázatai tematikus rendben csoportosítva, illetve időrendben tartalmazza a vállalkozásokat érintő jogszabályokat és az ahhoz kapcsolódó magyarázatokat. Térítésmentes szolgáltatásaink (az alapszolgáltatásokon felül) önkéntes kamarai tagok részére: a,tanácsadás gazdasági, pénzügyi, adózási, hitelhez jutási kérdésekben; b,jogi tanácsadás; c,részvétel a térítésmentesnek meghirdetett kamarai fórumokon, rendezvényeken; d,kamarai hírlevelek elérése elektronikus úton és nyomtatott formában; e,Széchenyi Kártya Program termékeinek ügyintézése; f,kamarai tag- és kedvezménykártya; g,a kamarai portálon jelszóval elérhető információk, szolgáltatások igénybevétele; h,tanulószerződések megkötése; i,gyakorlati képzőhelyekkel, képzéssel, szakképzési pályázatokkal kapcsolatos tájékoztatás; j,adatszolgáltatás az MKIK Brüsszeli Irodájától; k,irodai szolgáltatások Kedvezményes szolgáltatásaink önkéntes tagok részére: a,részvétel a kedvezményesnek meghirdetett fórumokon, rendezvényeken, hazai és külföldi szakmai programokon; b,okmányhitelesítés, származási- és vis maior igazolások kiadása; c,hirdetési lehetőség igénybe vétele a nyomtatott és elektronikus hírlevelekben, kamarai kiadványokban, rendezvényeken; d,kamarai tag kezdeményezésére a közbeszerzésekről szóló külön törvény alapján a kereskedelmi és iparkamarát megillető jogosultságok gyakorlása (előzetes vitarendezés); e,mestervizsga; f,külföldi üzletember találkozókon való részvétel; g,munkavédelmi tanfolyamok; h,tűzvédelmi tanfolyamok; Magyar- Szlovák Üzleti és Tájékoztatási Központ (MSZÜTK) 12 ezer m2 alapterületen,M1–M7–M0 metszéspontjában, 2300 m2 összterületű irodával, konferenciateremmel és változtatható befogadóképességű tárgyalókkal várjuk a magyar és a szlovák vállalkozókat. Szolgáltatásaink: Hazai és határon túli vállalkozóknak üzletember találkozók szakmai kiállítások és vásárok technológiai bemutatók szakmai konferenciák és értekezletek piaci és befektetési információk vállalkozási ismeretek és tárgyalástechnikák oktatása nyelvtanfolyamok a lehetséges finanszírozási konstrukciók bemutatása a velünk kapcsolatban álló önkormányzatok gazdaságfejlesztési igényeinek összehangolása kamarai szolgáltatások teljes palettája Bővebb információk: www.pmkik.hu www.mszutk.hu
Pest megyei ingatlan Kft. Cégünk eladó, kiadó lakóingatlanok, üzlet helységek, ipari területek, telkek közvetítésével foglalkozik Érden és vonzáskörzetében.
Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltség A Területi Tűzmegelőzési Bizottság megjelenése az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség által. Kisfilmek vetítésével, prezentációval bemutatjuk a katasztrófavédelmi kirendeltségek tevékenységét, működését, valamint a helyszínen tájékoztatást nyújtunk a lakosságnak, vállalkozásoknak, szervezeteknek a vonatkozó tűzvédelmi előírásokról (pl. szabadtéri tűzgyújtás szabályai, szénmonoxid mérgezés veszélyei, rendezvényeken a vállalkozásokat érintő tűzvédelmi előírások, vállalkozások feladatai a tűzvédelem területén, stb.)
Pietersit kft. Ásványok, nyers kristályok, ásvány ékszerek **Kültéren szeretnék árusítani, ha lehetséges
Pilisi Szlovákok Egyesülete programok
Pirx Bt / Piloo cipő Egyedi készítésű, kézműves puhatalpú bőrcipők kicsiknek és nagyoknak
Plószné Kiss Virág Textilszobrászat technikájával készült használati és dísztárgyak, üvegműves használati és dísztárgyak, textil és üveg ékszerek
PQS s.r.o. húsipari segédanyagok - műbelek
Profi-Szerszám Kft. Stihl, Beta, Makita kertészeti és kisgépek forgalamazásásval foglalkozunk, immáron 13 éve Érd belvárosában. Áprilisban országos Stihl akció van, ezen termékeket szeretnénk reklámozni illetve árulni.
Puhasoft Kft. Videó szolgáltatás
RADUC MIX Tűzvédelmi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltató cég vagyunk. Tűzoltókészülékek ellenőrzésével, javításával, forgalmazásával foglalkozunk. Különböző rendezvények tűzvédelmi biztosítását is vállaljuk. Vállalkozások számára tűzvédelmi szabályzatot, munkavédelmi kockázatértékelést készítünk, továbbá tűzvédelmi szakvizsgáztatást, oktatást vállalunk. A lakosok számára oktatást, felvilágosítást tartunk székhelyünkön: 2030 Érd, Riminyáki út 37/B., kérdés esetén esetén tájékoztatjuk az érdeklődőket a különböző tűzvédelmi előírásokról.
RAUCH SPEKTRUM s.r.o. füstölő- érlelő kamrák
Regionális Vállalkozói Klub Vállalkozói Klubot bemutató szóróanyagok, molino, tagok termékei ... több klubtagunk jelentkezik a Nyitnikékre, ezért, ha lenne rá lehetőség, megköszönnénk, ha egymás melletti standokat kapnánk a következő cégekkel: Agro Compass Kft Oread Trade Kft Kreator Natural kft Ninas-Aurum Kft Shop-in-Shop Kft. Bélyegzést vállalunk. Köszönettel: Portik Edith
Répás-Szúcs Erika E.V. - ErBeMo Mozgó Szépségszalon Mozgó szépségszalonomat és a benne lévő szolgáltatásaimat szeretném megismertetni az érdi és környékbeli hölgyekkel. Eddig még egyedülálló kényelmi szolgáltatás a szépségiparban, amivel otthon, de mégsem az otthonukban szépülhetnek. Szalonommal a vendégeim otthona előtt parkolva készítem el a szolgáltatásaim közül amire igény van. Szolgáltatásaim (Műkörömépítés, Gél lakk, Pedi gél lakk, Szálankénti 1,2,3,4D illetve Hollywood volume műszempilla építés) és a szalonautó (ami egy Volkswagen Lt35 rakteréből lett kialakítva), bemutatása a fő célom a kiállítás alatt. Amit kültéren és áramellátás mellett tudok bemutatni.
Retro Rétes Kft Saját készítésű rétesek 13-16 féle ízben
Sápifruitwines KFT Gyümölcsborok/ eper, málna, kék áfonya, fekete ribizli, szilva, bodzás kajszi,,meggybor..../
Shop-in-Shop Kft Több mint 100 féle minőségi, és a legkiválóbb Magyar borászoktól vásárolt folyó és palackozott borokat forgalmazunk.
SK-PEL Kft. Baba- és gyermekruházat, baba- és gyermek cipők, kisbaba és kismama ápolási termékek, cumik, cumisüvegek, bébi játékok, gyerekülés, babakocsi. Minden, ami a babának kell.
Softwave Kft. Szépészeti fémeszközök, manikűreszközök, pedikűreszközök, fodrászollók, szemöldökcsipeszek
Splendid Design Kft Splendid Design Kft- Hörmann garázskapuk
Sq Gastro Kft Paleo termékek
Szabó-Tóth Bt. ágynemü,kispárna szatyor, papucs
Szepes Gyula Művelődési Központ Művelődési Központ
Szigetvin Kft.- Szigetvin Pincészet Saját termelésű fehér-, rose-, vörösborok.prémium gyümölcsborok bemutatása, értékesítése.
Szilfa 2008 Kft. Kézműves fatermékek, fa konyhai eszközök.
Szociális Gondozó Központ Értelmi sérült fiatalok által készített használati és dísztárgyai. Kerámiából készült tárgyak: bögre,kaspó,váza,tálak,konyhai kiegészítők. Textilből készült tárgyak: állatfigurák, táskák,konyhai kiegészítők.
Teker István e.v.- Kemencés Teki Kenyérlángos, limonádé
Telecipó Bt. Tisztelt PMKIK! Vállalkozásunk mozgó vendéglátással foglalkozik, mobil kemencével. Fő profilunk a cipóban sült csülök, melyet helyben dagasztott kenyértésztában frissen sütünk meg. Népszerű csülkös babgulyásunk, csülöktepertős pogácsánk és mézes limonádénk is. Kérem, tekintsék meg oldalunkat (www.telecipo.hu; www.facebook.com/tele.cipo), melyen találnak képeket és leírást cipóinkról és pavilon jellegű elárusító kocsinkról. Árajánlatot kérnék a külső helyszínen, (a büfésoron ill. mellette) 10m2-en való megjelenésre. A sikeres együttműködésben bízva, köszönettel: Deák Ottó, Telecipó Bt.
THERM-TECH KFT. Dekor festés! Fal dekoráció, reklámgrafika festés egyedi airbrush technológiával! Kiállítás ideje alatt bemutató festés! Eddigi munkáink honlapunkon megtekinthetők: www.dehance.net/gaben3000
Tóth Balázs CHABO Chili szószok és savanyúságok
Tóth Edit a.sz. r. magánszemély - Lotus Életmódközpont Lotus Életmódközpontban három szinten szinte minden megtalálható, ami a testünknek, lelkünknek és a szellemünknek fontos. Jóga, Gyerekjóga, Gerinctorna, Hastánc, Kanga-térning, Aprócseprő-zenede. Masszázs, talpreflexológia, Női klub- előadások, Asztrológia, Kozmetika, Manikűr-Pedikűr, Érzelmi-coach, Nőgyógyászat. Theta Healing.
Travian Kft Házi csoki Birsalma sajt
Tre-Budai Bt Zokni Nyunya , Zokni Bábok, Baba felíratos pólók, bodyk
Tudás Kft.- Tudás Könyvkuckó Tankönyv-nyelvkönyv-szépirodalom
Tudásforrás Kft Örvényáramú kazán mágnes motor
TURÁNI OPTIKA KFT Optikai termékek bemutatása.
Üvegforgó Bt. Üveg- és patentékszerek árusítása
Valdo Cafe System Kft. Hideg-és melegitalok árusítása, egyben ezen termékeket készítő italautomatáink népszerűsítése egy háromkerekű autóból, a Valdo Cafe mobilból.
Vándorok társasága kft Balatonfüredi családi pincészet vagyunk hagyományos eljárással készítjük borainkat. Összesen 24 hektáron gazdálkodunk, mely nem egybefüggő- Csopakon, Balatonszőllősön, Pécselyen és Somló hegyén van földünk. A különlegességektől, mint a Jégbor a hagyományos Juhfaron át széles borkínálattal rendelkezünk. Borkóstoltatással mutatjuk be Balaton ízét és zamatát.
Varázsföld Alkotóház Pálvölgyi Margit -kézműves kerámia tárgyak árusítása -alkotóházi programok népszerűsítése
Varga János E.V. - Épületvillamosság-Vagyonvédelem Épületvillamosság. Villanyszerelés,mérőhely,villámhárító,Eph. kiépítés. Vagyonvédelem kamera telepítés. Biztonsági kamera képek okos telefonra. Varga János minősített villanyszerelő mester. Amennyiben kiállítók leszünk,közös stand is megfelel számunkra Vargáné Nagy Ilona (menyasszonyi és alkalmi ruha) vállalkozóval
Vargáné Nagy Ilona E.V.- Esküvő-Szalagavató-Ajándék Menyasszonyi ruha,alkalmi ruha,hétköznapi viselet.Ruha-táska tervezés Igényes,különleges kivitelezés. Iparművész zsűrizett ruha,táska Fashion Gréta Divatműhely Érd ˛/ Facebook/ Amennyiben kiállítók lehetünk, közös stand is megfelel számunkra Varga János, épületvillamosság, vagyonvédelem tevékenységgel jelentkező vállalkozóval.
Vasas Zsolt e.v. Egyedi lakástextíl termékek értékesítése,elsősorban kékfestő mintás pamutvászonból.(Kötények,gyermek és felnőtt méretben, tárolók, terítők, neszeszerek, ajándék tárgyak.) Vegyszermentes, bababarát alapanyagból készült babaszoba textíliák, ágyneműk, és kiegészítők értékesítése. Óvodai fektetőpárna, és szivacs gyermekfotel ,(minta után rendelhető) értékesítése.
Velicsek Edit (Made by Edith ) magánszemély Egyedi tervezésű ékszereket, táskákat, textilképeket készítek. A márkanevem Made by Edith.
Veres Zsuzsanna e.v. mandalás pólók,kézműves füstölők,illóolajok,hangtálak,málák
Vilkné Kiss Erzsébet A HOSSZÚ ÉS AKTÍV ÉLET 4 TITKA 1. LÉPÉS: A SZERVEZET HIDRATÁLÁSA A víz az élet fenntartásának és megőrzésének elsődleges forrása a földön, de csak a jó minőségű víz képezi az egészség helyreállításának és megőrzésének legfőbb eszközét. A víznek nagyon fontos szerepe van szervezetünkben, hiszen az összes anyagcsere folyamat vizes közegben megy végbe. Vérünk 95%-a víz. Az emésztés is sok vizet igényel. A nyirok, a sejtközötti és sejten belüli folyadék, a nyál, verejték, gyomornedv, epe, vizelet – különféle metabolitok oldatai. 2. LÉPÉS: A SZERVEZET MÉREGTELENÍTÉSE Az emberi szervezetben jelenlevő bélparaziták, méreganyagok és salakanyagok, jelentős gondot jelentenek, amelyet azonban gyakran mindnyájan alábecsülünk. Tekintettel ezekre az információkra javasoljuk, hogy egészsége javítása érdekében, évente kétszer végezzen el féregűző és méregtelenítési programot. A legjobb erre a célra természetes termékeket használni, mint például a Coral Club termékeit. 3. LÉPÉS: A SZERVEZET TÁPLÁLÁSA A helyes, figyelemmel kiválasztott, magas tápértékű étrend feltétlenül szükséges az optimális egészség megőrzéséhez. Az utóbbi időben megfigyelhettük a nutriensek (étrend-kiegészítők) növekvő népszerűségét. Ezek életünk értékes alkotói, amelyek pótolják helytelen étkezésünk következtében kialakult hiányokat, és hozzájárulnak az életminőségünk javításához. 4. LÉPÉS: A SZERVEZET VÉDELME Modern társadalmunkban olyan életmód alakult ki, amely diktálja nekünk a saját feltételeit: ritkán fogyasztunk tiszta biotermékeket, rossz minőségű vizet iszunk, szennyezett levegőt lélegzünk be, szintetikus gyógyszereket használunk, kitesszük magunkat az elektromágneses sugárzások hatásának, és mindezen tényezők a legnagyobb stressz körülményei között hatnak ránk. Napjainkban rengeteg természetes és biztonságos megelőző, profilaktikus megoldás létezik, amelynek segítségével szervezetünk le tudja győzni a belső és a külső tényezők pusztító hatását, miközben megvédik a létfontosságú szerveket.
Wagner Solar Hungária Kft. Napelemes rendszer tervezése és kivitelezése
Woodforgood Kft, (agyagvirag.hu, webviragos.hu) VIRÁGra szóló ötletek: élő- és nem élő virágos készítmények, kézműves lakásdekorációk. Kézzel alkotott, művészi agyagvirág kompozíciók és ékszerek: SZERETETTEL ANYÁK NAPJÁRA...
Zalabai Csilla e.v. Újrahasznosítással készített egyedi kézműves termékek. Táskák, párnák, ajándéktárgyak és lakberendezési termékek mellett ékszereket és kiegészítőket is készítek.